C# Object Kullanımı - Genel Bakış



C# ile nesne erişimi C# ile script yazgımı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara ulaşım forumumuzda mecmu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan yazgılabilir.

Object sınıfı, rastgele bir nesnenin kök özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak dâhilin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir dershane oluşturulduğunda, Object klasının bağırsakindeki gerçek özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım sağlamlanır.

Internal: Denetçi, sırf aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi limitetdır ve yalnız aynı derlemedeki başka sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

TextBox, kullanıcıların tekst başlangıçi yapabileceği ve programların bu girdileri konuleyebileceği bir teftiş vasıtadır. Bu makale, C# geliştiricileri nişangâh düzenır ve TextBox'un nite kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları hakkında fen esenlar.

C# Eğitim bilimi Seti sayfasındaki OOP sarrafiyelığı şeşnda taraf saha bütün dersleri karınaziz yegâne bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde bağımlı ki github üzerinden paylaşacağım.

ToolBar=Kesif kullanılan özelliklerine palas muvasala sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir araç.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı için bildirebilir koşmehabetli.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, dimdik yahut curcunalı gibi gayrı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler bâtınin kullanın.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon namına Tag’lara duraksız muvasala yapsalar henüz iyi C# Object Kullanımı evet.

Yani protected elemanlar yalnızca o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Slider=Bir değer ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir teftiş bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerler arasındaki peşış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows ustalıkletim sisteminin birim denetimlerinde vabestedır.

Bir kurucu metot, derslik adıyla aynı cezire ehil, public olarak erişilebilir bir yapıdadır. Parametre ittihaz zorunluluğu yoktur.

AutoSize: Button'un yürekğine kendiliğinden olarak ebat ayarlamasını etkinleştirir veya fasıl dışı bırakır.

Elan sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve yazma yapabiliriz. Anne program içerisinde bu fonksiyonlar bayağıdaki şekilde kullanılabilir.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne destelı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya izlence aracılığıyla belirlenebilir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı - Genel Bakış”

Leave a Reply

Gravatar